•    +31 (0) 186 65 96 96
  •    info@medicocare.nl

Kwaliteit Policy

MedicoCare streeft ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren die veilig zijn voor gebruikers en is toegewijd om dit te bereiken door:
 

  1. Het plannen, coördineren en controleren van alle kritieke activiteiten en opnemen in het management systeem. Kritieke activiteiten zoals marktvraag en-vereisten, productie en outsourcing, kwaliteitscontrole, marketing en verkoop, enz.
  2. Het opbouwen van een lange termijn relatie met klanten om hun lange termijn tevredenheid te bereiken op basis van de klant - en wettelijke vereisten.
  3. Het opbouwen van een langdurige relatie met leveranciers om de beschikbaarheid en    kwaliteit van materialen te garanderen.
  4. Het verstrekken van de nodige middelen en het opleiden van werknemers ter verbetering van   hun vaardigheden en kwaliteitsbewustzijn.
  5. Werken in een hecht team om compliance te garanderen en continue verbetering van de QMS te genereren.

Door het toepassen en onderhouden van een QMS system conform EN ISO 13485, streeft MedicoCare ernaar om te voldoen aan de toepasselijke wettelijke vereisten voor medische hulpmiddelen en om de effectiviteit van deze QMS te behouden door deze te herzien voor continue geschiktheid.
 
Wanneer er ondanks bovenstaand streven artikelen zijn die niet aan de door u gestelde eisen voldoen willen wij dit graag voor u oplossen.
 
U kunt wanneer er opmerkingen zijn over de door ons geleverde artikelen deze per e-mail doorsturen naar kwaliteit@medicocare.nl waarna deze in behandeling zal worden genomen door onze kwaliteit manager.