•    +31 (0) 186 65 96 96
  •    info@medicocare.nl

Nieuws

Betreft: Coronavirus
Beste relatie,

Over heel de wereld proberen landen hun inwoners te beschermen tegen het corona virus.
De economische invloed van corona is enorm; fabrikanten krijgen gigantische aanvragen naar artikelen wat leidt tot exorbitante prijzen veroorzaakt door schaarste in grondstoffen en ruwe materialen.

Op dit moment kunnen wij nog niet exact aangeven wat de prijs consequenties zullen zijn, wij ervaren gigantische tekorten in non-woven producten (mantels, handschoenen, mondmaskers, mutsen en patiënten-lakens), niet alleen de prijzen zullen stijgen maar ook de levertijden zullen toenemen.
Aangezien we geen standaard artikelen leveren kunnen we niet een vast percentage opslag doorvoeren op de artikelen welke wij aan u leveren. Dit is alleen mogelijk op het moment dat wij de componenten bestellen bij de fabriek en weten wat de huidige prijs omvat en wat voor invloed dit heeft op de set, tray of artikel.

Als gevolg van de tekorten voor veel disposables kan er een toename in back-orders ontstaan, wij rekenen op uw begrip.

Vanaf het begin van deze crisis werken wij hard om deze tekorten weg te werken en proberen  alternatieve artikelen aan te bieden wanneer de voorraad onverhoopt niet toereikend is.

Het spijt ons dat we in deze situatie terecht zijn gekomen en hopen tot de oude prijzen terug te keren als de markt weer gestabiliseerd is. Wij zullen er alles aan doen om de prijsverhogingen te minimaliseren.
Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit een tijdelijke situatie is en dat alles weer wordt als voorheen nadat corona onder controle is. Tot dan werken wij zo hard mogelijk om u op de best mogelijke manier te bedienen.

In het geval er vragen zijn kunt u contact opnemen met uw aanspreekpunt binnen MedicoCare.
Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

MedicoCare
Maurice Ooms
Directeur